Kraj nabízí řidičům on-line zpravodajství o sjízdnosti silnic

Aktuální informace o sjízdnosti a zimní údržbě na vybraných komunikacích I., II. a III. tříd na území jižních Čech naleznou řidiči na webových stránkách Jihočeského kraje pod složkou BESIP, konkrétně na adrese besip.kraj-jihocesky.cz. V rámci projektu BESIP reagujeme tímto on-line zpravodajstvím na zhoršené klimatické podmínky ve snaze usnadnit lidem cestování na území jižních Čech,“ uvedl krajský radní pro dopravu Antonín Krák. 

Aktuální informace o sjízdnosti a zimní údržbě na vybraných komunikacích I., II. a III. tříd na území jižních Čech naleznou řidiči na webových stránkách Jihočeského kraje pod složkou BESIP, konkrétně na adrese besip.kraj-jihocesky.cz.

"V rámci projektu BESIP reagujeme tímto on-line zpravodajstvím na zhoršené klimatické podmínky ve snaze usnadnit lidem cestování na území jižních Čech,“ uvedl krajský radní pro dopravu Antonín Krák.

Informace jsou zobrazeny formou záznamu o průjezdech vozidel Správy a údržby silnic Jihočeského kraje, obsahují mapku a nezbytný komentář.